dinsdag 14 januari 2014

WIJ ZOEKEN EEN STAGIAIR (per 1 maart 2014)

Omschrijving:
NurLimonade Media is een initiatief van de freelance filmmakers Tine Reischl en Josefine Salden. Onder de naam NurLimonade Media maken wij reportages, korte documentaires en promotiefilmpjes voor diverse organisaties. De nadruk van ons werk ligt vaak op het persoonlijke, sociale aspect. Wij realiseren bijna alle projecten volledig zelfstandig van het filmplan tot de laatste eindmontage.
Naast het maken van films, geven wij wekelijks diverse mediaworkshops. Op basis- en middelbare scholen leren wij jongeren zelf filmpjes te maken. Denk hierbij aan workshops kinderpersbureau, cinematografie, animatie of videoclip.

We zijn gevestigd in de Kunststad op het NDSM terrein in Amsterdam-Noord. Uiteraard werken we ook veel op locatie. Voor meer informatie over ons en onze projecten, kijk op onze website: www.nurlimonade.nl

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een part time (+/-2 dagen) allround stagiair die van aanpakken weet en zelfstandig kan werken. Tijdens je stage ondersteun je ons bij alle werkzaamheden.

• je assisteert tijdens filmopnames en de workshops
• je helpt bij de voorbereiding van filmopnames (research, filmplannen uitwerken, callsheets maken en printen, afspraken bevestigen etc.)
• je helpt bij de voorbereiding van de workshops (geschikte filmfragmenten selecteren, maken van interessante interviewafspraken voor de kinderpersbureaus, maken/ aanpassen van presentaties etc.)
• je spot het gefilmde materiaal en kan bij voorkeur ook (de eindresultaten van de mediaworkshops) monteren (of staat er open voor om het te leren)
• je assisteert bij het bijhouden van onze website en social media (blog, facebook, twitter ect) en houdt ook de verschillende blogs van de workshops bij

Geen opmerkingen: